Aquesta setmana, els amics de Can Perol han publicat un article que he escrit sobre les propietats de l’api i com aprofitar-lo al mà xim a la cuina. Val la pena tenir-lo present!
http://www.canperol.cat/news/view/207
COM APROFITAR BÉ L’API
Receptes similars: nutrició i salut
Cuina d’hivern: verdura crua de temporada ben condimentada
Sembla que hem començat l’any amb virus que es passegen pertot arreu, aixà que és un bon moment per recordar que menjar fruita i verdura, a més d’ajudar-nos a equilibrar la dieta, reforça el sistema immunitari. Us sona allò de…
Llegeix-ne mésCuina de primavera. Aprofitar (encara) els beneficis de les carxofes
Després de molts dies sense escriure, m’hi torn a posar amb l’inici de la primavera per recordar les bondats d’una de les verdures que ja fa dies que ens acompanya però que encara podrem aprofitar fins ben entrat el mes…
Llegeix-ne mésReceptes similars: verdures i hortalisses
Cuina de tardor. Crema de carabassa amb moniato i rossinyols
Amb la tardor arriba el moment de reforçar el sistema immunitari i nodrir-nos bé per preparar l’organisme per al fred de l’hivern. Entre els aliments de temporada tenim una hortalissa que és una gran aliada de la nostra salut: la…
Llegeix-ne mésCuina de primavera. Els pèsols: un tresor molt nutritiu
Diuen que la primavera meteorològica ja ha començat, i deu ser ver perquè al balcó de casa ja hem vist les primeres marietes, que cada any vénen amb el temps primaveral. I amb aquesta estació també arriba el moment ideal…
Llegeix-ne més