L’AMINOÀCID TREONINA

Publicat dia 3 abril 2014 nutrició i salut

Us deixo l’enllaç a un article que he escrit sobre la treonina, publicat a En buenas manos.

http://www.enbuenasmanos.com/articulos/muestra.asp?art=3458

 

Receptes similars: nutrició i salut

Cuina d’hivern: verdura crua de temporada ben condimentada

Publicat dia 17 gener 2018

Sembla que hem començat l’any amb virus que es passegen pertot arreu, així que és un bon moment per recordar que menjar fruita i verdura, a més d’ajudar-nos a equilibrar la dieta, reforça el sistema immunitari. Us sona allò de…

Llegeix-ne més

Cuina de primavera. Aprofitar (encara) els beneficis de les carxofes

Publicat dia 18 març 2017

Després de molts dies sense escriure, m’hi torn a posar amb l’inici de la primavera per recordar les bondats d’una de les verdures que ja fa dies que ens acompanya però que encara podrem aprofitar fins ben entrat el mes…

Llegeix-ne més

Comenta