Aquà teniu l’enllaç a l’article sobre l’acetil-L-carnitina que he escrit per a la revista digital En buenas manos:
http://www.enbuenasmanos.com/articulos/muestra.asp?art=3396
L’AMINOÀCID ACETIL-L-CARNITINA
Publicat dia 17 febrer 2014
nutrició i salut
Receptes similars: nutrició i salut
Cuina d’hivern: verdura crua de temporada ben condimentada
Publicat dia 17 gener 2018
Sembla que hem començat l’any amb virus que es passegen pertot arreu, aixà que és un bon moment per recordar que menjar fruita i verdura, a més d’ajudar-nos a equilibrar la dieta, reforça el sistema immunitari. Us sona allò de…
Llegeix-ne mésCuina de primavera. Aprofitar (encara) els beneficis de les carxofes
Publicat dia 18 març 2017
Després de molts dies sense escriure, m’hi torn a posar amb l’inici de la primavera per recordar les bondats d’una de les verdures que ja fa dies que ens acompanya però que encara podrem aprofitar fins ben entrat el mes…
Llegeix-ne més