Â
- ceba
- all
- aigua
- carxofa
- col-i-flor
- oli d’oliva verge extra
- sal marina
- sopes de pa
- ou (opcional)Â
SALUT AL PLAT… I BONES FESTES!
Â
Â
SALUT AL PLAT… I BONES FESTES!
Â
Sembla que hem començat l’any amb virus que es passegen pertot arreu, aixà que és un bon moment per recordar que menjar fruita i verdura, a més d’ajudar-nos a equilibrar la dieta, reforça el sistema immunitari. Us sona allò de…
Llegeix-ne mésAmb la tardor arriba el moment de reforçar el sistema immunitari i nodrir-nos bé per preparar l’organisme per al fred de l’hivern. Entre els aliments de temporada tenim una hortalissa que és una gran aliada de la nostra salut: la…
Llegeix-ne mésTeniu calor? Heu tastat mai l’ajoblanco? Idò aprofitau per refrescar-vos endinsant-vos del tot en l’estiu amb aquesta sopa freda que és bonÃssima, molt nutritiva i súper saludable. Per què és tan saludable menjar ajoblanco? Les ametlles, que són l’ingredient bà sic…
Llegeix-ne mésSegurament les verdures i les fruites no són els ingredients que primer us vénen el cap quan pensau què menjareu durant les festes de Nadal. Tanmateix, des de Salut al plat us vull proposar que, també en aquests dies en…
Llegeix-ne mésDiuen que la primavera meteorològica ja ha començat, i deu ser ver perquè al balcó de casa ja hem vist les primeres marietes, que cada any vénen amb el temps primaveral. I amb aquesta estació també arriba el moment ideal…
Llegeix-ne mésDigueu-li naps, digueu-li cols… les hortalisses de la famÃlia de les crucÃferes (bròquil, cols de Brussel·les, coliflor, col llombarda, rave, nap, etc.) són un dels grans tresors de la nostra gastronomia. Tot i que fins no fa gaire es pensava…
Llegeix-ne més