CUINA DE PRIMAVERA (2): UNA ALTRA AMANIDA MOLT NUTRITIVA
Receptes similars: alimentació estacional
Cuina d’hivern: verdura crua de temporada ben condimentada
Sembla que hem començat l’any amb virus que es passegen pertot arreu, aixà que és un bon moment per recordar que menjar fruita i verdura, a més d’ajudar-nos a equilibrar la dieta, reforça el sistema immunitari. Us sona allò de…
Llegeix-ne mésCuina de tardor. Crema de carabassa amb moniato i rossinyols
Amb la tardor arriba el moment de reforçar el sistema immunitari i nodrir-nos bé per preparar l’organisme per al fred de l’hivern. Entre els aliments de temporada tenim una hortalissa que és una gran aliada de la nostra salut: la…
Llegeix-ne mésReceptes similars: amanides
Cuina de primavera. Els pèsols: un tresor molt nutritiu
Diuen que la primavera meteorològica ja ha començat, i deu ser ver perquè al balcó de casa ja hem vist les primeres marietes, que cada any vénen amb el temps primaveral. I amb aquesta estació també arriba el moment ideal…
Llegeix-ne mésCUINA DE PRIMAVERA (1): AMANIDES HIDRATANTS I NUTRITIVES
SabÃeu que haurÃem de menjar 2 racions de verdura al dia? I que una d’aquestes racions hauria de ser verdura crua, per exemple, en forma d’amanida? (Evidentment, sempre que no es pateixi cap patologia o trastorn digestiu en què es…
Llegeix-ne mésReceptes similars: cuina de primavera
Cuina de primavera. Aprofitar (encara) els beneficis de les carxofes
Després de molts dies sense escriure, m’hi torn a posar amb l’inici de la primavera per recordar les bondats d’una de les verdures que ja fa dies que ens acompanya però que encara podrem aprofitar fins ben entrat el mes…
Llegeix-ne mésPer Sant Jordi, llibres i roses per regalar… i també per menjar!
Voleu celebrar Sant Jordi amb unes flors ben especials? Avui us propòs la recepta d’unes roses comestibles que inclouen un ingredient molt tÃpic de la gastronomia mallorquina: la sobrassada. Tant si us agrada el dolç com si sou més de…
Llegeix-ne més